ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκλωβισμένος στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ο Χαβίτο και η οικογένεια του λόγω… γραφειοκρατίας!

Ο Χαβίτο, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, βιώνει μια απίστευτη περιπέτεια! Βρίσκεται εγκλωβισμένος με την οικογένειά του στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης χωρίς να μπορεί να βρει λύση για να επιστρέψει στην πατρίδα του, σχεδόν 24 ώρες μετά την πτήση, που έφυγε για την Ισπανία. 

Ο Χαβίτο έφτασε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για να δει φίλους του και να παρακολουθήσει τον αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα. Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας, όταν πήγε με την οικογένεια του στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Ισπανία μέσω Αγγλίας, η αεροπορική εταιρία δεν τους επέτρεψε να πετάξουν, επειδή δεν είχαν τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Ο Ισπανός έχει νοσήσει όπως και η οικογένεια του από την Covid-19 και βάσει νόμου και ιατρικού πρωτοκόλλου στην πατρίδα του, τους έχει γίνει υποχρεωτικά μία μόνο δόση εμβολίου. Αλλά η γραφειοκρατία στην Ελλάδα τους έχει κρατήσει στην Θεσσαλονίκη, με τον Χαβίτο να είναι φανερά ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που έχει ο ίδιος και η οικογένεια του.

Μάλιστα είναι σε επαφή με το προξενείο της Ισπανίας, την τουριστική αστυνομία και μιλάει με δικηγόρους για να βρει τρόπους να αναχωρήσει για την Μοραλέχα.

To Top