ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… αλήθεια του Σούντγκρεν για την υπέρβαση παρά το -6: Η ομάδα το πιστεύει, ο Σουηδός το κατέγραψε!

Από το ξεκίνημα της σεζόν και ενώ η σκανδαλώδης απόφαση για την αφαίρεση έξι βαθμών, έμοιαζε να… στοιχειώνει τον Άρη, ήταν ολοφάνερο ότι η ομάδα επηρεάστηκε… Ποια ομάδα θα έμενε άλλωστε ανεπηρέαστη;

Αλλιώς ξεκινάς ένα πρωτάθλημα από την ίδια αφετηρία, κι αλλιώς με την βαριά σκιά -6 βαθμών, μιας άδικης απόφασης που δεν καταγράφει στην βαθμολογία τους κόπους και τους καρπούς που κατακτήθηκαν πάνω στο χορτάρι.

Το ξεκίνημα αγωνιστικά δεν ήταν καλό, ο Άρης έχασε βαθμούς κι εντυπώσεις με ΟΦΗ και Ιωνικό, η ομάδα έδειξε να το γυρίζει, πέρασε από χίλια κύματα, αλλά οι τελευταίες καλές εμφανίσεις σε συνδυασμό με τις νίκες επανάφεραν την ηρεμία και την πίστη στην ομάδα.

Όλοι πιστεύουν στην υπέρβαση, παρά το -6. Το νιώθουν, το αισθάνονται το πιστεύουν. Άρχισαν να το λένε κιόλας. Ο Άρης με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει ακόμη μια ομάδα στην βαθνολογία, αν και ξεκίνησε από πολύ πίσω. Να φτάσει στους 14 βαθμούς στο… εικονικό βαθμολογικό matrix, αλλά ουσιαστικά τους 17! Ψυχολογικό, αλλά και ουσιαστικό το θέμα. Υπάρχει πλέον μια… αλήθεια στα αποδυτήρια του Άρη κι αυτή έχει να κάνει με την πίστη για την υπέρβαση, μέχρι να επιστραφούν οι έξι κλεμμένοι βαθμοί.

Η ομάδα το πιστεύει πια για τα καλά, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν το κατέγραψε μιλώντας στον συνδρομητικό κανάλι της ΠΑΕ στο You Tube. Τα λόγια του, δεν αφήνουν περιθώρια: «Ναι φυσικά μπορούμε. Το -6 έχει ήδη εξαληφθεί και πλέον κοιτάμε μπροστά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ειδικά φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Αλλά αυτό σημαίνει πως οι ¨μικρότερες” ομάδες είναι πιο δυνατές και μπορούν να πάρουν βαθμούς από τους μεγάλους και αυτό δίνει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Εμείς φέτος έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και για μένα θα τερματίσουμε τουλάχιστον στην τετράδα».

Λόγια που κατέγραψαν την πίστη, αλλά και την ποιοτική υπεροχή στο γήπεδο που βλέπει όλη η Ελλάδα.

To Top