ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Σούντγκρεν για το πανό που δεν κράτησε για την απελευθέρωση ομήρων από την Χαμάς

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετά την άρνησή του να κρατήσει πριν από αγώνα της Μακάμπι Χάιφα ένα πανό για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων από την Χαμάς.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις τις τελευταίες ώρες, με τον Υπουργό Εθνικής Ασφαλείας της χώρας, Μπεν Γκβιρ, να ζητά την ανάκληση της απόφασης για χορήγηση ισραηλινής υπηκοότητας στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη.

ΠιερόΚορνόΣεκ και Τσέρι φάνηκαν επίσης να μην κρατούν το πανό, με τη Μακάμπι Χάιφα από πλευράς της να προστατεύει τους παίκτες της, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβαν τι έγραφε το πανό, το οποίο ήταν γραμμένο στα αγγλικά.

Ο Σουηδός μπακ έδωσε εξηγήσεις μέσα από ανάρτηση στα social media. «Μια στιγμή παρεξήγησης προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Το θέμα είναι πως επέστρεψα στο Ισραήλ για να αγωνιστώ εδώ, γιατί αγαπώ την ομάδα μου. Δεν ξέραμε τίποτα για το μήνυμα, προσωπικά αυτό που επιθυμώ είναι η ειρήνη. Εύχομαι όλα αυτά να τελειώσουν γρήγορα και να επιστρέψουν οι όμηροι στις οικογένειές τους. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που επικεντρώνονται στην αγάπη. Σας αγαπώ κι εγώ και είμαι βέβαιος πως μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ειρήνη και αγάπη!», ανέφερε ο άσος της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Η απάντηση του Σούντγκρεν για το πανό που δεν κράτησε

To Top