ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αποχώρηση του Νιαρχάκου και η πιθανή επιστροφή Δεληζήση

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με τον Δημήτρη Νιαρχάκο όπως γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Νιαρχάκος ήταν ένας αφανής εργάτης του Άρη. 

Ήρθε σαν κύριος και φεύγει σαν κύριος από την κιτρινόμαυρη οικογένεια, έχοντας προσφέρει πολλά στον σύλλογο, όπως και πολλά περισσότερα εκτός… κάμερας.

Από δω και πέρα, το θέμα του γενικού αρχηγού είναι στις προτεραιότητες του Άρη για να καλυφθεί μια θέση που παραμένει κενή μετά την αποχώρηση του Θωμά Ναζλίδη στις αρχές της προηγούμενης σεζόν. Πόσο μάλλον μετά και από αυτήν του Νιαρχάκου.

Η περίπτωση του Γιώργου Δεληζήση είναι μια από αυτές που βρίσκονται στο “κάδρο”, μια και θεωρείται πιθανό να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα φέτος με τη Νίκη Βόλου.

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας είναι πάντα σε ανοικτή επικοινωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή τις επόμενες μέρες.

Γενικά το ενδεχόμενο επιστροφής του πολύπειρου αμυντικού στην ομάδα είναι αρκετά πιθανό, με την προοπτική να αναλάβει πόστο και ενδεχομένως αυτό του γενικού αρχηγού.

 

To Top