ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Καστρίτης είπε το “ναι” και τώρα το “σαφάρι” για Ευρώπη και έσοδα!

Ο Καστρίτης είπε το “ναι” και τώρα το ¨σαφάρι” για Ευρώπη και έσοδα! Υπομονή και “σαφάρι” για την εξεύρεση επιπρόσθετων οικονομικών πόρων θα χρειαστεί στο θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής του Άρη για τη νέα σεζόν, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Το PRESSARIS κατέγραψε χθες την πρώτη, προφορική, αλλά και ουσιαστική συμφωνία με τον Γιάννη Καστρίτη. Και τώρα;

Τώρα τρέχουμε!!!

Ο Άρης θα εντείνει τις επαφές του το επόμενο χρονικό διάστημα με τους ιθύνοντες του Basketball Champions League και του Eurocup και ταυτόχρονα ξεκινά την προσπάθεια να προσελκύσει επιπλέον έσοδα, τα οποία είναι απαραίτητα για να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις, οι οποίες θα προκύψουν.

Ο “κιτρινόμαυροι” θέλουν να συμμετάσχουν σε κάποια διοργάνωση, όμως δεν εξαρτάται μόνο απ’ αυτούς η έκβαση αυτής της προσπάθειας, αλλά και από τις προθέσεις των διοργανωτών.

Το Basketball Champions League παραμένει σε πρώτο πλάνο, όμως, παράλληλα εξετάζεται και η παρουσία τους στο Eurocup. Στις συζητήσεις που έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, παρουσία και του Γιάννη Καστρίτη, αποφασίστηκε να προγραμματιστούν μια σειρά από συναντήσεις με ανθρώπους κι εταιρείες, που μπορούν να συμβάλουν κι αυτοί-ες στην κάλυψη των επιπλέον εξόδων για τη συμμετοχή της ομάδας, στη δεύτερη της τάξει διοργάνωση της Euroleague.

Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί κι άλλο το μπάτζετ (απαιτείται ένα μίνιμουμ ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ στο Eurocup), γεγονός που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για την συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, σε περίπτωση που οι “κιτρινόμαυροι” δεν θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους ομίλους του BCL.

To Top