ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Τρέχει” ο Άρης για να καταθέσει τον πλήρη φάκελο! Όλες οι λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής

Ο Άρης πρέπει μέχρι σήμερα (26/05) να καταθέσει τον πλήρη φάκελο για την πρώτη αδειοδότηση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς λήγει η διορία που έχει δοθεί στις ομάδες της Basket League.

Οι “κιτρινόμαυροι”, όπως έχει ενημερώσει το PRESSARIS, έχουν διευθετήσει τις δύσκολες εκκρεμότητες (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και γηπεδότητα για τη χρήση του Αλεξάνδρειου Μελάθρου) κι “έτρεξαν” αυτή την εβδομάδα υποθέσεις διακανονισμών, που αντιστοιχούν σε οφειλές προηγούμενων ετών. Αυτά τα δικαιολογητικά θα πρέπει να τα προσθέσουν, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα, κατά τον έλεγχο των φακέλων, ο οποίος θα γίνει την επόμενη βδομάδα.

Να σημειωθεί πως φέτος η διαδικασία θα είναι πιο αυστηρή, καθώς οι φάκελοι θα ελεγχθούν από ανεξάρτητους δικαστές και όχι από τριμελή επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν μέχρι πέρυσι από μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο στάδιο της αδειοδότησης είναι στις 15 Ιουλίου, το τρίτο 31 Ιουλίου (εδώ θα πρέπει να κατατεθεί και η εγγυητική επιστολή, ύψους 40.000 ευρώ) και το τέταρτο και τελευταίο στις 15 Αυγούστου.

Επίσης, μέχρι τις 15 Ιουλίου, θα πρέπει οι ομάδες να καταθέσουν φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία θα χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

To Top