ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΚΑΕ Άρης εισπράττει σήμερα 250.000 ευρώ και κλείνει “τρύπες” από παρελθόν και παρόν

Βάσει των εξαγγελιών της κυβέρνησης και όσων αναφέρονται στο ΦΕΚ σήμερα είναι η μέρα είσπραξης της (έκτακτης) δόσης για τα έσοδα των ομάδων από τη φορολόγηση των κερδών των στοιχηματικών εταιρειών, κάτι που σημαίνει ότι μπαίνει “ζεστό” χρήμα στα ταμεία της ΚΑΕ για να καλύψει μια σειρά από υποχρεώσεις.

Ο μπασκετικός Άρης αναμένεται να λάβει ένα ποσό κοντά στα 250.000 ευρώ και προφανώς η διοίκηση θέλει να κάνει τον πιο σωστό διαμερισμό του ποσού αυτού, διότι ναι μεν υπάρχουν υποχρεώσεις από τα προηγούμενα χρόνια που πρέπει να καλυφθούν με κάποιο τρόπο κυρίως με στόχο την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, ωστόσο υπάρχουν και τρέχουσες υποχρεώσεις και λογικά θα δοθούν κάποια χρήματα και γι’ αυτό το σκοπό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ποσό αυτό θα βοηθήσει ώστε να μπει σε μια τάξη το θέμα της καταβολής χρημάτων σε παίκτες που έχουν επιβάλλει μέσω της FIBA το απαγορευτικό μεταγραφών, διότι αυτό είναι το Νο1 πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, η ΚΑΕ πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο συνεπής στις φετινές υποχρεώσεις της, έστω κι αν οι παίκτες δεν έχουν φανεί συνεπείς στις δικές τους…

To Top