ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οχτώ υποθέσεις ban από τη FIBA καλείται να λύσει η διοίκηση της ΚΑΕ

Αυτή τη στιγμή στη FIBA ο Άρης έχει απαγόρευση μεταγραφή για οφειλές σε οχτώ υποθέσεις που έχουν τελεσιδικήσει και καλείται η διοίκηση να ξεκινήσει άμεσα επαφές με όλους αυτούς τους πιστωτές προκειμένου να ενεργοποιήσει τους υπάρχοντες διακανονισμούς ή να πετύχει καινούριους.

Από τα χρόνια της διοίκησης Λάσκαρη είναι οι οφειλές προς αυτούς τους παίκτες και πρόκειται για τους Βασίλη Καββαδά, Ντέβιν Μαρμπλ, Μάικλ Τζένκινς, Έρικ Μπάκνερ, Βίκτορ Σανικίτζε, Γουίλ Κάμινγκς, Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς και Κάιλ Γουίβερ.

Υποχρεώσεις δεν υπάρχουν μόνο προς αυτούς φυσικά, αλλά αυτοί είναι που έχουν δικαιωθεί στη FIBA εδώ και χρόνια και περιμένουν να λάβουν τα χρήματά τους.

Ο Άρης το καλοκαίρι πέτυχε να πείσει τη FIBA να τον αφήσει να κάνει μεταγραφές από την Ελλάδα δίχως να προχωρήσει σε κάποιο διακανονισμό με αυτούς τους παίκτες. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δύσκολα θα επαναληφθεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία, άρα είναι μονόδρομος η καταβολή χρημάτων προς αυτή τη κατέυθυνση.

Οι συγκεκριμένοι πιστωτές, βέβαια, θα πρέπει να συμφωνήσουν στους διακανονισμούς που υπήρχαν και δεν τηρήθηκαν ή να μπουν σε συζητήσεις για νέες συμφωνίες, αλλά είναι γεγονός πως η διοίκηση έχει το διαπραγματευτικό “όπλο” των χρημάτων από τη κυβέρνηση μέσω του στοιχήματος.

To Top