Η Ντέμπορα απόλαυσε το Κλεάνθης Βικελίδης και δηλώνει πιστή φίλη του Άρη (photos)

Ο Νταβίντ Αγκάνθο έχει κλέψει τις ποδοσφαιρικές καρδιές των φιλάθλων του Άρη και δικαιολογημένα με τις εμφανίσεις και τα γκολ. Τη δική του καρδιά έχει κλέψει η εντυπωσιακή Ντέμπορα Κορόνα, η οποία είναι ο σύντροφος της ζωής του, το τελευταίο διάστημα.

Αποτελούν ένα ταιριαστό ζευγάρι και δεν κρύβουν ότι απολαμβάνουν τη συνεργασία του Ισπανού με τον Άρη και την αγάπη του φίλαθλου κόσμου.

Η Ισπανίδα καλλονή βρέθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ, ενώ ο Αγκάνθο της αφιέρωσε το γκολ της ισοφάρισης σχηματίζοντας με τα δάχτυλά του το αρχικό της γράμμα D (σ.σ. Deborah). H ίδια δεν έκρυψε ότι απόλαυσε την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ σχολίασε θετικά την θερμή παρουσία του κόσμου.

Σε όσους την πλησίασαν και της μίλησαν ήταν φιλική και τόνιζε ότι είναι, πλέον, πιστή φίλη του Άρη. Δεν βλέπει, μάλιστα, την ώρα να επιστρέψει και πάλι στο γήπεδο για να ζήσει από κοντά την προσπάθεια του συντρόφου της και της ομάδας που αγωνίζεται.

Ο Αγκάνθο αναχώρησε σήμερα για την Ισπανία μαζί με την Ντέμπορα και θα επιστρέψει μετά από μια βδομάδα, έχοντας πάρει άδεια από τους κίτρινους.

Tόσο ο Ισπανός επιθετικός, όσο και η σύντροφός του ανέβασαν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν την δική τους κοινή φωτογραφία από την αναχώρησή τους για την ιβηρική χερσόνησο.

* Η φωτογραφία της Ισπανίδας είναι από το Κλεάνθης Βικελίδης και δημοσιεύτηκε στο sport2310.gr

To Top