Αγκάνθο: “Υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα του Άρη, να κατακτήσει ένα τρόπαιο”

Ο Νταβίδ Αγκάνθο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και ευχήθηκε οι “κίτρινοι” να κατακτήσουν ένα τίτλο αυτήν ή την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο sport24:

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: “Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ωραίο Παγκόσμιο Κύπελλο και το διασκεδάσαμε πολύ. Η Γαλλία έχει δυνατή ομάδα, αλλά ξέρουμε όλοι τι σημαίνει να έχεις μια εθνική από τη Νότια Αμερική στον τελικό και συγκεκριμένα την Αργεντινή. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις.

Για τη θητεία του στον Άρη: “Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Άρη. Έχω ακόμη πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθώ την πορεία της ομάδας, έχω καλές σχέσεις με τη διοίκηση. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα είναι πολύ καλύτερα από παλαιότερα και πηγαίνει όλο και πιο ψηλά. Ακόμη και τώρα δηλώνω πολύ υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της ομάδας. Ελπίζω να κατακτήσει ένα τρόπαιο αυτήν ή την επόμενη σεζόν. Είμαι οπαδός του Άρη, δεν το κρύβω. Γνωρίζω ότι έχει Ισπανούς και εν γένει ισπανόφωνους παίκτες”.

Για την εθνική Ισπανίας: “Η Εθνική Ισπανίας έχει ένα ολόκληρο πρότζεκτ που δουλεύει χρόνια. Είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στις επόμενες διοργανώσεις”.

 

 

To Top