ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρώτη… εξομολόγηση του Ντουάρτε! “Τα κάνω όλα στο γήπεδο, τρελάθηκα με τον κόσμο του Άρη”!(video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Λέριν Ντουάρτε, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”, εκεί όπου θέλει να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Ντουάρτε τόνισε αρχικά: “Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή που μου έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ξέρω ότι υπάρχει πολύ φανατικό κοινό και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω χαρά σε αυτόν τον κόσμο”.

Ρωτήθηκε πώς αποφάσισε να έρθει στον Άρη και τι περιμένει από τους κίτρινους και απάντησε: “Όταν οι εκπρόσωποί μου μου μίλησαν για τον Άρη, αμέσως μου κινήθηκε το ενδιαφέρον και ήθελα να ψάξω πράγματα για την ομάδα. Είδα διάφορα βίντεο, έψαξα την ιστορία της και από τη στιγμή που έγινε η προσέγγιση, ήθελα να έρθω να τα δω όλα και από κοντά, την πόλη, την ομάδα, το γήπεδο. Μου άρεσαν όλα πολύ!”.

Σε ερώτηση τι τον έπεισε να πει το “ναι” απάντησε: “Έχω τρελαθεί με τον κόσμο στα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Θέλω να ζήσω και από κοντά όλη αυτή την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ακόμα και η υποδοχή που μου έγινε στο αεροδρόμιο ήταν πολύ θερμή”.

Ρωτήθηκε τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Άρη από αυτόν και απάντησε: “Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και να κάνω ακόμα περισσότερα από αυτά που είδε ο κόσμος στα βίντεο. Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο”.

Στην ερώτηση τι του αρέσει περισσότερο να κάνει μέσα στο γήπεδο σχολίασε: “Μου αρέσει να τα κάνω όλα μέσα στο γήπεδο. Είμαι ομαδικός παίκτης, θέλω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από την ομαδική επιτυχία, να έρθει και η προσωπική”.

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν στον Άρη την προσεχή σεζόν και με την επιστροφή στο Γιουρόπα Λιγκ ο Ντουάρτε σχολίασε: “Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε ήταν ένας ακόμη λόγος που με ώθησε να έρθω εδώ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να καταφέρουμε να μπούμ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ”.

Καταλήγοντας έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Άρη: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήδη λαμβάνω πολλά μηνύματα από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Θα δώσω το 100% για την ομάδα και τον κόσμο”.

 

 

To Top