ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζεϊμπέκης: “Ο Άρης πάει με… αυτόματο πιλότο! Χρειάζονται πράξεις από τον Γουλιέλμο”

Για τις δυσκολίες του μπασκετικού Άρη, το πώς θα ξεπεράσει τα προβλήματά, την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη, καθώς και για τις δημοτικές εκλογές μίλησε ο Νίκος Ζεϊμπέκης.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τις εκλογές:

«Πρώτη φορά γίνονται οι εκλογές με αυτόν τον τρόπο, ήταν δύσκολες για όλους τους υποψηφίους και για τις παρατάξεις. Τέσσερις εκλογές μαζί, μπερδεύτηκε ο κόσμος, άλλοι δεν ψήφισαν. Είχαμε διάφορα ευτράπελα. Ο κόσμος ψήφιζε απλά την παράταξη κι έφευγε. Δεν έμπαινε στον κόπο να βάλει σταυρό στον κάθε Ζεϊμπέκη».

Για τη μεγάλη αποχή στις εκλογές:

«Την πρώτη Κυριακή ήταν 52% η αποχή και την δεύτερη 62%. Αυτό δεν μειώνει την εκλογή του κ. Ζέρβα. Να μάθουμε να μαχόμαστε, να χάνουμε και να κερδίζουμε. Η αποχή ήταν μεγάλη και δεν ξέρω τώρα στις επόμενες εκλογές, τις βουλευτικές, πόσο θα είναι η αποχή, που είναι 7 Ιουλίου».

Για τη «μάχη» Ζέρβα – Ταχιάου:

«Δεν είναι διαφορετικοί άνθρωποι, τους έχω γνωρίσει και τους δύο. Είναι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και όχι της πολιτικής. Αυτό που νιώθουν θα το πουν με ανάλογο κόστος. Δεν πιστεύω ότι θα έκαναν διαφορετικά πράγματα, μόνο σε λίγα διαφέρουν. Πιστεύω ξέρουν τον Δήμο και την αυτοδιοίκηση».

Για το αν θα έχει ισόνομη μεταχείριση στον Άρη, μιας που ο Δήμαρχος είναι υποστηρικτής του ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω θα το κάνει. Αυτό που έλεγα με τον κ. Ταχιάο, με τις συμφωνίες κλπ, χρειάζεται μια καλή συνεργασία με το νέο μοντέλο της δημαρχίας. Αυτό που κατηγορούσαν τον Ταχιάο για το ότι είναι αντι-ΠΑΟΚτσής, δεν θέλει τον ΠΑΟΚ κλπ, προφανώς θα γίνει και με τον κ. Ζέρβα, ότι δεν θέλει τον Άρη. Αυτό που θα πω το λέω ειλικρινά, ασχέτως με την αγάπη μου για τον Άρη. Δεν μπορεί κανένας Δήμαρχος να απαξιώσει καμία ομάδα. Όσο κι αν αγαπάς την ομάδα σου. Δεν θα πω για Άρη – ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν είμαι Παναθηναϊκός και είμαι Δήμαρχος στον Πειραιά και έρθουν να μου πουν «κάνε ένα γήπεδο στον Ολυμπιακό», δεν θα το κάνω; Δεν θα κάνει κάτι κακό ο κ. Ζέρβας σε αυτό το θέμα. Είναι διαφορετικό να είσαι Δήμαρχος και άλλο δημοτικός σύμβουλος. Δεν μπορείς να βάλεις το οπαδικό».

Για το μπάσκετ του Άρη που βρίσκεται σε επικίνδυνη κατάσταση:

«Το ξέρω, το εισπράττω και το νιώθω. Μου το λένε, με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο. Δεν μου έχει ζητήσει κανείς να εμπλακώ. Είμαι πάντα στη διάθεση του σωματείου κι έχω βοηθήσει μόνο στα δύσκολα. Το έχω πει κι άλλες φορές, έχουν γίνει λάθη του παρελθόντος και πάνε να ξανά γίνουν. Δεν έχει γίνει προγραμματισμός. Θέλει έναν σχεδιασμό με βάθος τριετίας. Είδατε εσείς τίποτα τέτοιο να γίνεται; Τα φωνάζω από πέρυσι. Η ομάδα πάει με «αυτόματο πιλότο». Αν ήμασταν άλλη ομάδα, θα είχαμε πέσει. Παίζουμε μόνο με την φανέλα και την «ταμπέλα». Είμαστε στον ίδιο παρανομαστή.

Δεν αμφισβήτησα τα χρήματα του κ. Γουλιέλμου. Αλλά χρήματα χωρίς σχεδιασμό δεν πάνε πουθενά. Το ίδιο έκανε και ο κ. Λάσκαρης. Ήρθε την πρώτη χρονιά, πλήρωνε, αλλά ξαφνικά «πάγωσε» κι όλα πήραν κατρακύλα, δεν υπήρχαν χρήματα. Θέλουμε να πάθουμε ξανά το ίδιο; Θέλει πολλή συζήτηση. Ο Άρης δεν έχει τα έσοδα που πρέπει. Έπρεπε να έχει διαφήμιση στη φανέλα από την πρώτη μέρα και όχι τις τελευταίες. Χρειάζεται προγραμματισμός. Υπάρχει δυνατότητα. Δούλεψε σωστά η μπουτίκ και το μάρκετινγκ;»

Για το τι θα έλεγε στον κ. Γουλιέλμο:

«Να πάρει στο πλάι του 2-3 ανθρώπους που αγαπάνε τον Άρη και να μπορούν να κάνουν κάτι. Η συνέλευση έπρεπε να γίνει πολύ πιο μπροστά. Την επόμενη μέρα από τη λήξη του πρωταθλήματος. Είναι ένα μεγάλο σφάλμα του ΑΣ. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε, τι γίνεται κλπ».

Για την απώλεια του Βασίλη Bουρτζούμη:

«Ξεχωριστός άνθρωπος, ξεχωριστό παιδί. Ήμασταν φίλοι. Είχε πολλή καλή οικογένεια. Άφησε το στίγμα του στον Άρη, ήταν ένα πολύ καλό παιδί που δούλευε για τον Άρη. Δεν ακούστηκε ποτέ κάτι γι’ αυτόν. Δεν δημιούργησε πρόβλημα σε κανέναν. Ας αναπαύεται η ψυχή του και να καμαρώνει τα παλικαράκια του από ‘κει που είναι και να τον θυμόμαστε».

To Top