Η χρηματιστηριακή αξία του Αζάρ έπεσε 90.000.000 ευρώ από τη μέρα που πήγε στην Ρεάλ

Ο Εντέν Αζάρ, όχι μόνο δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη εκ νέου, αλλά βλέπει επίσης και την χρηματιστηριακή του αξία να πέφτει κατά 90 εκατ. ευρώ από τη μέρα που εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι δαπάνησαν 150 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Τσέλσι. Στο πρόσωπο του Εντέν Αζάρ, έβλεπαν τον επόμενο ηγέτη της ομάδας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετρά πάνω από 200 μέρες τραυματίας, χάνοντας 27 ματς! Ποιο είναι το περίεργο; Ότι μέχρι τότε σ’ όλη την καριέρα είχε χάσει λόγω τραυματισμών 24 παιχνίδια.

Σύμφωνα με το transfermarkt, η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία του Βέλγου είναι μόλις 60 εκατομμύρια ευρώ. Όταν έφυγε από την Τσέλσι το 2019, άξιζε 150 εκατομμύρια ευρώ! Πρόκειται για πτώση 90 εκατομμυρίων ευρώ σε λιγότερο από 1,5 χρόνο…

Πάντως, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ο οποίος τώρα αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στο δεξί του πόδι, θα αργήσει να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς, δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του τουλάχιστον για έναν μήνα.

To Top