«Καταιγιστικοί» Χάαλαντ και Νορβηγία, νίκη με Σπαρβ για Φινλανδία!

Σε… μονόλογο της Νορβηγίας κατέληξε το παιχνίδι με τη Ρουμανία, με το οποίο «άνοιξε» η αυλαία του 1ου ομίλου του League B σήμερα, όπως μαρτυράει και το τελικό 4-0!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «βίκινγκς» δεν ήταν άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ να κάνει χατ-τρικ, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη για την χώρα του από… ημίχρονο.

Το άλλο γκολ της Νορβηγίας σημείωσε ο Σόρλοθ, που είχε και μια ασίστ, ενώ με αυτή τη νίκη ήρθε και το… προσπέρασμα των Βαλκάνιων στη βαθμολογία, με τους νικητές να είναι πλέον πρώτο μετά από τρία ματς…

Την δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση του Nations League πανηγύρισε η Φινλανδία, καθώς επικράτησε με 2-0 της Βουλγαρίας, για τον 4ο όμιλο του League B. Νίκη που ήρθε στην επανάληψη, με τον Τιμ Σπαρβ της ΑΕΛ να παίζει βασικός και να βγάζει όλο το 90λεπτο, ενώ ανέβασε τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση του γκρουπ, διατηρώντας τους φιλοξενούμενους παράλληλα στην τελευταία.

Τέλος, στο τρίτο σημερινό παιχνίδι με ώρα έναρξης τις 16:00 και δεύτερο για τον ίδιο όμιλο, Ιρλανδία και Ουαλία έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να βλέπουν τον Τζέιμς ΜακΛιν να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε πέντε λεπτά. Ενώ με τον πόντο αυτό, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν αήττητοι και πρωτοπόροι μετά από τρεις αγωνιστικές!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Νορβηγία-Ρουμανία 4-0
(13’, 64’, 74’ Χάαλαντ, 39’ Σόρλοθ)

Φινλανδία-Ρουμανία 2-0
(52’ Τέιλορ, 67’ Γένσεν)

Ιρλανδία-Ουαλία 0-0

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο του League Β:
1. Νορβηγία (10-3) 6
2. Ρουμανία (4-7) 4
3. Αυστρία (4-4) 3 *
4. Βόρεια Ιρλανδία (2-6) 1 *
* Ματς λιγότερο

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο του League Β:
1. Ουαλία (2-0) 7
2. Φινλανδία (3-1) 6
3. Ιρλανδία (1-2) 2
4. Βουλγαρία (1-4) 1

To Top