ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θάνατος Τόσκο: Ασκούνται διώξεις για οργανωμένη δολοφονική επίθεση!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης κατά του Βούλγαρου οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ασκούνται διώξεις για οργανωμένη επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με tanea.gr: “την άσκηση ποινικών διώξεων για οργανωμένη επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ προχωρούν οι διωκτικές αρχές σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου Βούλγαρου οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι. Οι διώξεις επιβεβαιώνουν τα ρεπορτάζ του in.gr για τον κεντρικό ρόλο του οργανωμένου οπαδού του ΠΑΟΚ στην υπόθεση” ενώ συμπληρώνουν: “Η προσοχή των διωκτικών αρχών στράφηκε στο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον άτυχο Βούλγαρο φίλαθλο. Όταν έγινε το δυστύχημα, ο οδηγός του αυτοκίνητου εγκατέλειψε το θύμα και διέφυγε. Την επόμενη μέρα παραδόθηκε στις αρχές μια 26χρονη, στην οποία και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και αφέθηκε ελεύθερη”.

Σε άλλο σημείο του δημοσιεύματος αναφέρεται ότι: “Όμως, το αυτοκίνητο δεν ήταν στο όνομά της. Το πολυτελές ΙΧ το είχε νοικιάσει, μέσω leasing, ένας οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, όλα έδειχναν ότι αυτός σήμανε το γενικό προσκλητήριο για να φτάσουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην καφετέρια όπου κάθονταν αμέριμνοι οι Βούλγαροι φίλαθλοι του Άρη με τα κασκόλ τους.

Όταν αυτοί έφτασαν με μηχανές, ο οπαδός εντάχθηκε σε αυτούς και η φίλη του πήρε το αυτοκίνητο. Όταν ο άτυχος Βούλγαρος φίλαθλος προσπάθησε να ξεφύγει από τα χτυπήματα που δεχόταν στο πάρκινγκ της καφετέριας έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο”.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: “Ήδη εδώ και καιρό οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση είχαν καταλήξει ότι δεν έστεκαν αυτά που είχε πει στον ανακριτή η φίλη του οπαδού περί «καυγά», που υποτίθεται ότι ήταν η αιτία της εσπευσμένης αναχώρησής της.

Ούτε φαίνεται να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο οπαδός έσπευσε να σβήσει τα δεδομένα του κινητού πριν το παραδώσει στην αστυνομία, κάτι που σαφώς παρέπεμπε σε προσπάθεια να μην μπορούν να αντληθούν στοιχεία για τις επικοινωνίες του εκείνη την ημέρα με χούλιγκαν και πιθανώς ακόμη και με στελέχη του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, σταδιακά ήρθαν στο φως στοιχεία που τον παρουσίασαν ως έναν ιδιαίτερα ενεργό οργανωμένο οπαδό του ΠΑΟΚ, συνδεόμενο με φιλικές σχέσεις με άλλους παράγοντες της ομάδας.

Τώρα όμως, η έρευνα έφτασε σε ένα κρίσιμο σημείο. Υπάρχουν αρκετά στοιχεία και ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος του οπαδού και άλλων τεσσάρων ατόμων για την οργάνωση της επίθεσης στον άτυχο Τόσκο Μποζατζίσκι, ενώ πλέον η κατηγορία σε βάρος της 26χρονης φίλης του δεν είναι για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά με δόλο κατά το άρθρο 299 Π.Κ.

Έχουμε δηλαδή διώξεις που παραπέμπουν όχι πια σε ατύχημα αλλά σε μια οργανωμένη δολοφονική επίθεση οπαδών. Αυτό που ακριβώς που υποστήριξε εξαρχής και η αδελφή του αδικοχαμένου οπαδού”.

To Top