ΑΕΚ: Θέλει να φύγει άμεσα ο Χουλτ, o Ίβιτς επιβεβαιώνει το αντίο

Το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο με τη φανέλα της ΑΕΚ για τον Νίκλας Χουλτ.

Χωρίζουν οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός μπακ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Το συμβόλαιο του Χουλτ ολοκληρώνεται αύριο (30/6), με τον 30χρονο να θέλει να αποχωρήσει άμεσα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας εμμένει στην απόφασή του, να μην παρατείνει το συμβόλαιο του για ακόμη έναν μήνα και θα μείνει ελεύθερος.

Έτσι, το χθεσινό (28/6) ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο του Σουηδού με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Νίκλας Χουλτ είχε μετακομίσει στην ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, τον Ιανουάριο του 2018, με τον 30χρονο να κατακτάει ένα πρωτάθλημα με την Ένωση.

Συνολικά, αυτά τα δυόμιση χρόνια, ο Χουλτ κατέγραψε 67 εμφανίσεις με την ΑΕΚ, ενώ είχε και 3 ασίστ. Αναμφίβολα, δημιουργείται μεγάλο θέμα στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο Έλντερ Λόπες είναι αμφίβολος, με την ΑΕΚ να… ξεμένει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, η αποχώρηση του Σουηδού αριστερού μπακ έγινε θέμα και στην πατρίδα του. Η διάσημη ιστοσελίδα Αftonbladet τονίζει ότι ο Χουλτ αποχωρεί από την ΑΕΚ καθώς δεν έχει συμβόλαιο σε ισχύ, ενώ φιλοξενεί και δήλωση του Ιλια Ιβιτς.

ΑΕΚ και Νίκλας Χουλτ έχουν νέο συμβόλαιο; «Οχι, όχι. Είναι ελεύθερος παίκτης, χωρίς συμβόλαιο πλέον».

Αρα δεν θα αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της φετινής σεζόν; «Οχι, δεν νομίζω».

Το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν το τελευταίο ματς του Νίκλας Χουλτ με τη φανέλα της ΑΕΚ μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στους κιτρινόμαυρους. Ο Μάσιμο Καρέρα ίσως στηριχθεί στον Μιχάλη Μπακάκη ως μια λύση ανάγκης για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Έλντερ Λόπες είναι τραυματίας.

To Top