ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να κλείσει το θέμα Οριόλ, διατηρώντας ανεπηρέαστο το αγωνιστικό κομμάτι του Άρη

Ένα πολύ σημαντικό θέμα που εξωαγωνιστικά πληγώνει τους κιτρινόμαυρους είναι αυτό του Οριόλ Λοθάνο. Ο Άρης θέλει να κλείσει το θέμα αυτό, διατηρώντας ανεπηρέαστο το αγωνιστικό κομμάτι.

Όπως έχουμε σημειώσει και χθες μέσα στις επόμενες μέρες οι άνθρωποι του Άρη θα ξεκινήσουν τις διαπραγματευτικές συζητήσεις με την πλευρά του Οριόλ Λοθάνο για το 1,1 εκατομμύριο ευρώ που επιδικάστηκε από το CAS στον Ισπανό. Μια ακόμη “παλιά αμαρτία” που βαρύνει άδικα την ΠΑΕ Άρης. Δεν είναι τυχαίο ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει πληρώσει ήδη περισσότερα από 65.000 ευρώ (70.000 ελβετικά φράγκα) για τα δικαστικά έξοδα σε CAS  και FIFA!

Ήδη έχει δρομολογηθεί η διαδικασία συζήτησης για τον διακανονισμό του ποσού που έχει επιδικαστεί στον Οριόλ.

Υπενθυμίζεται πως το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Άρη και δέχθηκε την απόφαση της FIFA, δικαιώνοντας τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να πληρώσει στον Οριόλ συνολικά 1.100.000 ευρώ, ποσό που θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Παρά τις μεγάλες οικονομικές θυσίες που απαιτούνται σε περιπτώσεις όπως του Οριόλ, ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος και το έχει τονίσει στους συνεργάτες του, η ομάδα να διατηρηθεί ισχυρή και ανταγωνιστική και να μην επηρεαστεί έτσι το αγωνιστικό κομμάτι.

Παρακολουθώντας το οικονομικό, στις υπόλοιπες υποθέσεις, όπου ο Άρης προσέφυγε δικαστικά στο CAS, μόνο για τα παράβολα το ποσό έφτασε τις 500.000 ευρώ! Σε αυτές τις υποθέσεις εάν προστεθούν και κάποιες άλλες κατά τις οποίες οι κιτρινόμαυροι τις έκλεισαν εξωδικαστικά, προσθέτοντας και την τελευταία του Οριόλ, το ποσό για τις “παλιές αμαρτίες” μπορεί και να ξεπερνάει τα 3.000.000 ευρώ!

To Top