ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτές ισορροπίες στην υπόθεση του Μήτρογλου

Οι τελευταίες αναρτήσεις του Κώστα Μήτρογλου στα social media κατέγραψαν μια πραγματικότητα. Από την Καλαμάτα όπου και βρίσκεται, θέλησε να περάσει προς τα έξω την εικόνα ενός επαγγελματία, ο οποίος προπονείται ακόμη και στις διακοπές του. 

Σαφές το μήνυμα του 33χρονου φορ, την ώρα πάντως που όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον του. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον της συνεργασίας του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς οι δύο πλευρές θα καθίσουν να συζητήσουν σχετικά με αυτό, σε μια υπόθεση, όπου υπάρχουν πολύ λεπτές ισορροπίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι από τη μεριά των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει προβληματισμός για την απόδοση του 33χρονου επιθετικού στους περίπου τέσσερις μήνες που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης και με δεδομένο πως το συμβόλαιο του παίκτη για την επόμενη σεζόν προβλέπει απολαβές μεγαλύτερες των 500.000 ευρώ, όλα είναι πιθανά για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Άρης δεν έχει βρει ακόμα τη φόρμουλα για να λύσει το συμβόλαιό του ενώ δεν έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για την απόκτησή του, παρά τα σενάρια για ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Παράλληλα, όσο υπάρχει ανοιχτό του θέμα του ban καμία κίνηση δεν μπορεί να γίνει προς την μία (διαζύγιο) ή την άλλη κατεύθυνση (παραμονή στην ομάδα).

To Top