Θεοδωρίδης: “Ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα»

Φοβερές ατάκες του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη μετά τη νίκη στη Λιβαδειά για «ποδόσφαιρο που πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία», «θαύματα στου Ρέντη» και «40 ευκαιρίες για γκολ»! «Δεν φοβόμαστε κανέναν, θα πάρουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός στην κάμερα της Nova:

Αυτός ο προπονητής με έχει εντυπωσιάσει. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μη βλέπει την κυκλοφορία της μπάλας και τις 30-40 ευκαιρίες για γκολ. Όλα αυτά διδάσκονται, δεν μπορεί να τα κάνει άλλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει όπως η Μπαρτσελόνα, σιγά σιγά θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Θα παιχθούν πολλά από δω και πέρα σε πολλούς εξωγενείς παράγοντες. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ήρεμα, να συζητήσουμε μαζί τους, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα αφήσουμε μόνο τον Ολυμπιακό να μαζεύει βαθμούς στην Ευρώπη, και οι άλλοι μηδέν και τρεις. Ο Ολυμπιακός μάζεψε δέκα με υπερομάδες πάλι. Θέλουμε να προβάλλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο στόχος του προέδρου.

Στου Ρέντη γίνονται θαύματα, είναι κλειδωμένη η ομάδα, δεν μπαίνει κανείς, εκεί χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Οι κύριοι Μοντεστό και Καρεμπέ είναι πάρα πολύ καλοί, υπάρχει σύμπνοια από τον γιατρό μέχρι τους πάντες. Το μόνο που θέλουμε είναι 50% διαιτησία για όλες τις ομάδες.

Η ΕΠΟ να συμπεριφέρεται πάρα πολύ καλά και να εφαρμόζει τους κανονισμούς. Να προσπαθούν όλοι να παίζουν το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού για να αποκτήσει η Ελλάδα ποδόσφαιρο. Δεν φοβόμαστε κανέναν, το πρωτάθλημα θα το πάρουμε».

To Top