ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα χρονιά, ίδιος στόχος, μονόδρομος η νίκη στην πρεμιέρα του 2019! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Επανέναρξη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Άρη που οφείλει σήμερα να μπει με το… δεξί στο 2019, υποδεχόμενος σήμερα (PRESSARIS, 19:00, ERT) στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου την Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά το κάκιστο φινάλε στο 2018, την ήττα εντός έδρας από τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό-ντροπή από το Κύπελλο, θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή και ο σημερινός αγώνας τους δίνει την ευκαιρία για το πρώτο βήμα. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη, με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Απέναντί της μία ομάδα που “καίγεται” κι αυτή για βαθμούς, στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. H ομάδα της Φθιώτιδας είναι στην 14η θέση με 11 βαθμούς, ενώ ο Άρης με νίκη σήμερα φτάνει τους 22 βαθμούς, στο -1 από τον 5ο Παναθηναϊκό.

Οι 18 ποδοσφαιριστές της αποστολής του Άρη, από την οποία έμειναν εκτός οι τραυματίες, Μανώλης Σιώπης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Ούγκο Σόουζα και ο τιμωρημένος, Μιτζέν Μπάσα:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας ορίστηκε να σφυρίξει ο Ευάγγελος Μανούχος από την Ένωση Αργολίδας.Βοηθοί του θα είναι οι Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας).Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας (Ηπείρου).

 

To Top