ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θετικά μηνύματα από Ματίγια για ανανέωση

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Άρης έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις σε δύο ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να ανανεώσουν τις συνεργασίες τους μαζί του. Χαβιέ Ματίγια και Μπρούνο Γκάμα τις έχουν στα χέρια τους και καλούνται να δώσουν τις τελικές τους απαντήσεις…

Όσον αφορά τον Ισπανό μέσο, τα μηνύματα είναι πολύ θετικά μέχρι στιγμής. Κι αν στο μυαλό του υπήρχε το ενδεχόμενο… επαναπατρισμού, πλέον φαίνεται πως η προοπτική του Άρη είναι η πλέον ιδανική για την καριέρα και την οικογένειά του.

Η διαφορά που παρατηρήθηκε στο συμβόλαιο 1+1 που του πρότεινε ο Άρης είναι εύκολα διαχειρίσιμη για τον έμπειρο μέσο, από την στιγμή που όπως του μεταφέρθηκε από τους ιθύνοντες της ομάδας, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, άρα θα έχει και τις συμμετοχές για να ενεργοποιήσει τον δεύτερο χρόνο. Όπως ακριβώς είχε γίνει και στο πρώτο του συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”.

Παράλληλα, από πλευράς Άρη, έχουν καταθέσει μία πολύ καλή οικονομική πρόταση, με αύξηση αποδοχών και ορισμένα μπόνους επίτευξης στόχων για τα οποία ακόμα δεν έχει υπάρξει πλήρης ταύτιση απόψεων.

Συν τις άλλοις, απόλυτα ικανοποιημένη από την Θεσσαλονίκη είναι και η σύζυγός του, επομένως οι συνθήκες είναι οι ιδανικές για τον Ματίγια.

Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να του διαβεβαιώσει πως στην Ισπανία θα βρει καλύτερο συμβόλαιο και σε ομάδα μάλιστα που θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του που να τον διασφαλίζει και να τον κάνει να σκέφτεται την επιστροφή στην πατρίδα του.

 

 

 

 

To Top