ΜΠΑΣΚΕΤ

Θλάση ο Τολιόπουλος, εκτός και οι Μποχωρίδης, Βεργίνης, Αγγέλου!

Τέσσερις απουσίες μέτρησε ο Γιάννης Καστρίτης στη σημερινή προπόνηση με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με το Περιστέρι. Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη θλάση και η συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ανέφερε: “Με μια απογευματινή προπόνηση ο Άρη συνέχισε σήμερα (12/03) την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι (16/03, 18:00, ΕΡΤ2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά για τον Γιάννη Καστρίτη.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού από μια γονατιά που δέχθηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Δημήτρης Βεργίνης, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού, αντίστοιχα.

Δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Αγγέλου, εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. 

Πριν πατήσουν το παρκέ του «NickGalis Hall» οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο. Αύριο (13/03), το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση”.

To Top