ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυριάκος: “Πορεία πρωταθλητισμού ο Άρης του 2019, με ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να βλέπεις”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Τάσος Κυριάκος μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων και την προσπάθεια εξόδου στην Ευρώπη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον Άρη:

Είναι ακριβώς όπως τα λέτε. Έλειπε αρκετά χρόνια από την μεγάλη κατηγορία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχει ανάγκη. Ξεκίνησε με πολύ καλές εμφανίσεις. Στη μέση έκανε μία κοιλιά. Λίγο πολύ ο περιμέναμε γιατί με καινούριους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να δέσει η ομάδα. Στο δεύτερο γύρο κάνει πρωταθλητισμό, εκτός από το χθεσινό ματς. Θυμίζει τότε που ήμουν και εγώ στον Άρη.

-Για την πορεία της ομάδας:

Όταν μαζεύονται πολλοί καινούριοι ποδοσφαιριστές θέλει χρόνο και υπομονή. Εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν δίνουμε χρόνο και θέλουμε απλώς τα αποτελέσματα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μετά την αλλαγή του προπονητή. Όταν ήρθε στην  ομάδα ο Παντελίδης άρχισε η γκρίνια. Οι παίκτες βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτό . Χαίρεσαι να βλέπεις τον Άρη να παίζει ποδόσφαιρο.

-Για το ματς της Κυριακής:

Στο ματς ό,τι έκανε ο Ολυμπιακός του έβγαινε. Γιαυτό τον λόγ μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Είναι απρόβλεπτο. Και στον Άρη και στον Ολυμπιακό οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

-Για την Ευρώπη:

Νομίζω ότι είναι στο χέρι του πλέον. Να μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Να εμφανιστεί πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος όπως στα παιχνίδια.

-Για τις νέες μεταγραφές:

Είναι πολύ σημαντικό να πετύχουν οι μεταγραφές στα μέσα στης χρονιάς. Όταν θέλεις άμεσα τα αποτελέσματα είναι δύσκολο. Ο Άρης στάθηκε τυχερός.

-Για τον Παντελίδη:

Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ αλλά είναι ένας πολύ καλός προπονητής.Πάει στις ομάδες και δίνει τον δικό του τόνο και στυλ. Τον θεωρώ από τους πιο καλούς προπονητές που έχουμε στην Ελλάδα.

-Για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος δεν άφησε την ομάδα μόνη της. Την μεγάλη ομάδα την κάνει και ο κόσμος. Ο κόσμος του Άρη αγαπάει παθολογικά την ομάδα.Να έχει υπομονή και με σωστή δουλειά ο Άρης θα φτάσει πλέον να κυνηγάει τίτλους.

-Για το αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σαν προπονητής:

Το έχω σκεφτεί. Κάτι που μου αρέσει και με ενθουσιάζει είναι οι ακαδημίες. Στις πιο μεγάλες κατηγορίες όλοι κρίνονται από μία κακή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα. Ειδικά όταν έχεις οικογένεια δεν μπορείς να αλλάζεις συνέχεια μέρη. Ο προπονητής θέλει τον χρόνο του.

-Για την ομάδα που παίζει τώρα:

Διαγόρας λέγεται η ομάδα που παίζω τώρα και είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία.

To Top