Ιντέγε: “Για αυτό δεν τα κατάφερα σε Αγγλία και Κίνα…”

Μία ακόμα συνέντευξη του Μπράουν Ιντέγε, στην οποία αυτή τη φορά, ο Νιγηριανός φορ του Άρη εξήγησε τους λόγους που δεν του επέτρεψαν να τα καταφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την Κίνα.

Ο ίδιος, εστιάζει στους τραυματισμούς, αλλά και στο γεγονός πως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα και γι αυτό δεν πέτυχε όσα ήθελε σε Γουέστ Μπρομ και στην Τιανζίν Τεντά.

“Νιώθω ότι δεν έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό με την Γουέστ Μπρομ, δεν έκανα καλή προετοιμασία, λόγω τραυματισμών και συνδυασμό άλλων πραγμάτων”, είπε ο έμπειρος φορ για την θητεία του στην Αγγλία.

Ο Ιντέγε μετά από μία εξαιρετική παρουσία στην Ουκρανία και την Ντιναμό Κιέβου που πέτυχε 45 γκολ σε 106 ματς, ανάγκασε την Γουεστ Μπρομ να ξοδέψει γι αυτόν, 10.000.000 ευρώ το 2014. Στην Αγγλία, όμως, πέτυχε μόλις 7 γκολ σε 37 εμφανίσεις.

Έπειτα από την Αγγλία, ακολούθησε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια, η κινεζική Τιανζίν Τεντά.

“Το θέμα μου στην Κίνα, είναι το γεγονός πως εκεί υπάρχει ένα κανόνας πως οι ομάδες αλλάζουν ανά έξι μήνες κι όταν έφτασα εκεί ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ. Η γλώσσα, οι συμπαίκτες μου, δεν είχα καθόλου καλό φαγητό. 

Μου πήρε χρόνο για να προσαρμοστώ στο πρωτάθλημα της χώρας. Υπήρχαν πολλές απαιτήσεις στο πρόσωπό μου από τους οπαδούς και την ομάδα. Η διοίκηση ένιωσε πως δεν είμαι αρκετά ικανός για να αντεπεξέλθω κι έτσι υπέγραψαν έναν νέο παίκτη στη θέση μου και μου ζήτησαν να πάω δανεικός”.

 

To Top