ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δεδομένα για την παραμονή του Λάρσον στον Άρη…

Κυκλοφόρησε, χθες, στην Κύπρο πως ο Ντάνιελ Λάρσον προτάθηκε στην Ομόνοια, καθώς το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι Κύπριοι άφησαν να εννοηθεί πως η περίπτωσή του δεν προσχώρησε λόγω της… ηλικίας του, καθώς ο Σουηδός είναι 33 ετών.

Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, όμως, η πραγματικότητα είναι διαφορετική και αφορά το οικονομικό, ενώ ο Σουηδός δεν… προτάθηκε ακριβώς, αλλά δέχθηκε “κρούση” από τον κυπριακό σύλλογο, όπως κι άλλοι ποδοσφαιριστές του Άρη, από τις ομάδες της Μεγαλονήσου.

Από εκεί και πέρα στον Άρη, φαίνεται πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την προσωρινή ενεργοποίηση του plan b μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα του μεταγραφικού ban, πήραν την οριστική τους απόφαση να καταθέσουν πρόταση παραμονής στον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Οι απαραίτητες εξηγήσεις για τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Σουηδός σε συνέντευξη στην πατρίδα του, δόθηκαν από την πλευρά του, με το θέμα να θεωρείται λήξαν εδώ και μέρες.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού, αρκεί να δεχθεί μία μείωση στις αποδοχές του ή κάποια χρήματα να μπουν με την μορφή μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη ατομικών και ομαδικών στόχων την επόμενη σεζόν.

Για τις σκέψεις αυτές του Άρη, είναι ενήμερος ο ποδοσφαιριστής και δεν δείχνει αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί πρώτα να είναι τακτοποιημένος οικονομικά για την φετινή σεζόν, κάτι που έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό ήδη ο Άρης, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

To Top