Κέρδισαν αποζημίωση επειδή δεν έπαιξε ούτε λεπτό ο Ρονάλντο!

Tους έταξαν… Κριστιάνο Ρονάλντο, η υπόσχεση δεν τηρήθηκε και τώρα το πληρώνουν βάσει δικαστηρίου! Αναφερόμαστε στο φιλικό παιχνίδι της Γιουβέντους με την K League All Star που έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2019 στην Σεούλ μπροστά σε 65.000 θεατές, με αρκετούς φιλάθλους να αγοράζουν εισιτήριο έχοντας τη διαβεβαίωση πως θα αγωνιζόταν για τουλάχιστον 45 λεπτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά να φεύγουν απογοητευμένοι στο φινάλε καθώς έμεινε στον πάγκο.

Κάποιοι όμως δεν το άφησαν έτσι, με δύο φιλάθλους να παίρνουν την απόφαση να προσφύγουν στα δικαστήρια για να αποζημιωθούν και να δικαιώνονται, με δικαστήριο της Νότιας Κορέας να διατάζει τους διοργανωτές του ματς (την εταιρία Fasta) να καταβάλλουν σε κάθε φίλαθλο το ποσό των 371.000 γουόν (240 λίρες).

“Η εταιρία Fasta παραπλάνησε και χρησιμοποίησε τους οπαδούς του Κριστιάνο Ρονάλντο για να εξυπηρετήσει τα δικά της συμφέρονται.

Για τους οπαδούς του Ρονάλντο, αυτό είναι αντίστοιχο με το να χάνουν έναν παίκτη που θαύμαζαν και υποστήριζαν για όλη τη ζωή τους”, τονισε ο δικηγόρος των δύο φιλάθλων, ο οποίος αποκάλυψε πως η αποζημίωση περιλαμβάνει το ποσό των 300.000 γουάν (194 λίρες) για  “ψυχική οδύνη”.

Υπενθυμίζεται πως για εκείνο το ματς, χρειάστηκαν μόλις 3 λεπτά για να πουληθούν και τα 65.000 εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία, με τους διοργανωτές να στηρίζουν την καμπάνια τους για την προώθηση των εισιτηρίων στην παρουσία του Ρονάλντο στον αγώνα αλλά τον Πορτογάλο να μένει στον πάγκο.

To Top