Επιχείρηση Μπαπέ: Η Ρεάλ έχει κρατήσει 250 εκατ. ευρώ συν παίκτες

Στην Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύουν ήδη τη μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ, για τον οποίο έχουν ήδη φυλάξει 250 εκατ. ευρώ και παίκτες για αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Εχει περάσει 1.5 σεζόν από τη μέρα που αποχώρησε από το Santiago Bernabeu ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι Merengues δεν σταματούν να σκέφτονται το πως θα έχουν ξανά τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Λίγες εβδομάδες αφού έκλεισε τα 21 του, ο Κιλιάν Μπαπέ έχει προλάβει να πετύχει περισσότερα από 100 γκολ, έχει πάρει πρωτάθλημα με δύο ομάδες στην Γαλλία, Παγκόσμιο Κύπελλο ως βασικός και πρωταγωνιστής με τους Τρικολόρ και αποτελεί τον Νο1 σταρ του αύριο.

Οι 13 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τη βγάλουν φτηνά για τον υπερηχητικό επιθετικό. Αντίθετα, για να τον κάνουν κάτοικο Μαδρίτης, θα χρειαστεί για ακόμα μια ακόμα φορά να σπάσουν το ρεκόρ μεταγραφής, δίνοντας περισσότερα από τα 222 εκατ. ευρώ με τα οποία ο Νεϊμάρ πλήρωσε τη ρήτρα του για να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα το 2017. Για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, η Ρεάλ έχει κρατήσει 250 εκατ. ευρώ, τα οποία προορίζονται για τον λογαριασμό της PSG.

Εκτός από τα μετρητά, οι Blancos γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν και έμψυχα ανταλλάγματα για να κάνουν το «μπαμ» με τον Μπαπέ και εδώ υπάρχει το πρώτο πρόβλημα. Από το ρόστερ της Ρεάλ, η Παρί φέρεται να έχει διαλέξει τους Βινίσιους Ζούνιορ και Ισκο, οι οποίοι και δεν θέλουν οι ίδιοι να αποχωρήσουν, και το club δεν θα ήθελε να τους παραχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο πως η Ρεάλ έχει Νο1 στόχο για τους επόμενους μήνες τον Μπαπέ, για τον οποίο υπάρχει κάτι περισσότερο από χειροπιαστό ενδιαφέρον. Οι Merengues, εκτός από τα χρήματα που έχουν φυλάξει για τη μεταγραφή του, θέλουν να εξασφαλίσουν συμφωνία με την πλευρά του, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα όπλο όταν έρθει η ώρα να διαπραγματευτούν με τους Παριζιάνους.

To Top