ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

(Και) Αυτό το ματς δεν χάνεται! Ο κόσμος του Άρη “σπρώχνει” την ομάδα για νέο +3!

(Και) Αυτό το ματς δεν χάνεται! Ο κόσμος του Άρη “σπρώχνει” την ομάδα για νέο +3!

Τις δυο μέρες υπήρχε έντονη φημολογία από την Αθήνα, σύμφωνα με την οποία ανακοινώνεται από την προσεχή εβδομάδα η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει εκ νέου τα γήπεδα, λόγω των αυξανόμενων καταγεγραμμένων κρουσμάτων.

Την ίδια ώρα πάντως, ο κόσμος του Άρη ετοιμάζει δυναμικό παρών σ’ ένα ακόμη κιτρινόμαυρο πάρτι στις κερκίδες. Τα εισιτήρια του αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης που θα γίνει την Κυριακή βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία. Άλλωστε αυτό το ματς ή καλύτερα και αυτό το ματς δεν χάνεται! Ο κόσμος του Άρη “σπρώχνει” την ομάδα για νέο +3!

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

“ΑΡΗΣ-Αστέρας Τρίπολης

· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5

· 20 ευρώ στη Θύρα 2

· 30 ευρώ στη Θύρα 9

· 40 ευρώ στη Θύρα 7

· 80 ευρώ στα VIP

* Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν ΜΟΝΟ στις Θύρες 4 & 5 («Κίτρινη κερκίδα»).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00, Σάββατο 10:00-18:00).

την Κυριακή (05/12), την ημέρα του αγώνα πρωταθλήματος με την πελοποννησιακή ομάδα, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου (10:00-16:30), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ)”.

To Top