ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Χάνλαν τελικά “κράτησε” τον Λόκετ μέχρι και το Περιστέρι!

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την δυνατότητα σε ένα από τα αστέρια της ομάδας του Άρη τον Ολιβιέ Χάνλαν να έχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τελικά δεν ήταν έτοιμος κι αυτό “κρατάει” τον Λόκετ στην ομάδα.

Ας θυμηθούμε τι έγραφε στο blog του στο PRESSARIS ο Χρήστος Σαμαράς στις 21 Νοεμβρίου:

“Ο Άρης μπορεί να ξεπέρασε χωρίς απώλειες το τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Ηρακλή όμως ήταν εμφανής η αδυναμία του στο σκοράρισμα έξω από την γραμμή των 6,75μ. Είχε μόλις 3/18 σουτ τριών πόντων (16,5%)!  Η ευστοχία στον τομέα αυτό είναι ένα από το μεγάλο ατού του Ολιβιέ Χάνλαν. Ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα ήταν μια μεγάλη απώλεια για τους κίτρινους.

Η διάγνωση μιλούσε για θλάση πρώτου έως δευτέρου βαθμού κάτι που χρειάζεται έναν περίπου μήνα για να αποθεραπευτεί . Έτσι έμεινε και έπαιξε με τον Ηρακλή ο  Έρικ Λόκετ που μετά τον ερχομό του Σλοβένου Γιάκα Κλόμπουτσαρ είχε αποφασισθεί να αντικατασταθεί .

Ο Λόκετ  και μετά το παιχνίδι αυτό έμεινε στην Θεσσαλονίκη καθώς δεν είναι σίγουρο αν θα είναι έτοιμος ο Χάνλαν για τον αγώνα των κίτρινων με αντίπαλο το Περιστέρι στις 5 Δεκεμβρίου στο Παλέ.  Έτσι δεν αποκλείεται να παίξει ο Έρικ και σαυτό το παιχνίδι και μετά να αποχωρήσει”.

Όπως κι έγινε!

Ο Άρης τελικά θα παραταχθεί με την εξάδα ξένων που αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή. Αντίθετα, ο Γιάννης Σιδηροηλίας προπονήθηκε κανονικά και θα είναι παρών.

Της χθεσινής προπόνησης προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση.

 

To Top