ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γρίφος από Μάντζιο για το… φρεσκάρισμα της ενδεκάδας

Μια και σήμερα για τον επόμενο στόχο του Άρη, την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα, ο Άκης Μάντζιος δείχνει ένα έχει στα χέρια του έναν… γρίφο.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο φωνάζει παρών ενόψει των δύσκολων αγώνων της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον Αστέρα την ερχόμενη Κυριακή και θα είναι σίγουρα η μια αλλαγή στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για το νέο “τρίποντο”.

Η επιστροφή του Μπερτόγλιο συμπίπτει με την έκτιση της ποινής του φορμαρισμένου Εντιαγέ. Με ΠΑΟΚ και ΟΦΗ το “τρικ” της χρησιμοποίησης μπροστά από τους Σάσα, Τζέγκο του Εντιαγέ είχε αποτέλεσμα, όμως κατά γενική ομολογία, η επιστροφή του Μπερτόγλιο, αναμένεται να δώσει και πάλι πλουραλισμό μεσοεπιθετικά και ποιότητα. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι μοιάζει με θηρίο στο κλουβί κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.

Επίσης υπάρχει το ερωτηματικό για την θέση του βασικού πορτιέρο, ανάμεσα σε Κουέστα και Ντένις. Από κει και πέρα, όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές.

Στην άμυνα Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο θα ξεκινήσουν, ενώ σε ότι αφορά τον Γκάνεα είναι γεγονός ότι την Τετάρτη είχε αρκετά προβλήματα, δεν ήταν στα επίπεδα προηγούμενων αποδόσεων και ενδεχομένως αυτό να επηρεάσει την τελική απόφαση του Έλληνα τεχνικού.

Σάσα, Τζέγκο στο κέντρο και Καμαρά, Ματέο Γκαρσία δείχνουν να έχουν ήδη την θέση του βασικού και εκτός απροόπτου ο Γκάμα θα είναι αυτός που θα βγει με την βασική ενδεκάδα στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Όλα αυτά θεωρητικά. Πάντως χθες, ο προπονητής του Άρη, όταν ρωτήθηκε σχετικά υπογράμμισε ότι: «Μέχρι την Κυριακή θα δούμε. Θα αξιολογηθεί ο βαθμός κούρασης κάποιων παιδιών και θα αποφασίσουμε για το καλύτερο δυνατό».

To Top