ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλαϊτζάκης: “Μεγάλη τιμή το Ολ Σταρ Γκέιμ! Είμαι Αρειανός, πηγαίνω συνέχεια στο γήπεδο!”

Ο νεαρός Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, γέννημα θρέμμα του μπασκετικού Άρη μίλησε για την κλήση του στο Ευρωπαϊκό Ολ Σταρ Γκέιμ που θα γίνει στο περιθώριο του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στη Βιτόρια.

Αναλυτικά όσα είπε το μέλος της παιδικής ομάδας του Άρη και της Εθνικής Παίδων στο Yellow Radio 92,8 FM: 

Για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι κλήθηκε στο All-Star U16: «Μπορώ να πω πως χάρηκα πολύ όταν έμαθα για την πρόσκληση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συμμετάσχω με άλλους αθλητές από την Ευρώπη σε αυτό το All-Star game. Περιμένω πώς και πώς να ζήσω αυτή τη στιγμή.»

Για τα… διαβάσματα που έχει ταυτόχρονα με το μπάσκετ: «Τώρα είμαι Α’ λυκείου. Πιο δύσκολο είναι το διάβασμα, παρά το… μπάσκετ!».

Για το αν έχει σκεφτεί να γίνει επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής: «Φυσικά με έχω σκεφτεί να αγωνίζομαι επαγγελματικά στο μπάσκετ. Το όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας».

Για το ίνδαλμα του στο μπάσκετ: «Ο Διαμαντίδης θα έλεγα».

Για την κλήση του στην Εθνική Παίδων: «Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα στο γήπεδο για να μπορέσω να γίνομαι καλύτερος και επαγγελματίας».

Για το αν έχει συναισθήματα για τον Άρη: «Φυσικά κι έχω αισθήματα για τον Άρη. Άλλωστε είμαι Αρειανός. Εδώ και πέντε χρόνια πηγαίνω συνέχεια στο γήπεδο. Έχω χάσει ελάχιστα ματς».

To Top