ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νόρλινγκ για Σούντγκρεν: “Παραμένει πολύ σημαντικός παίκτης για μας”

Ο Ρίκαρντ Νόρλινγκ πήρε θέση στα σενάρια περί αποχώρησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν για τον Άρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κορυφαία ιστοσελίδα της Σουηδίας για το ποδόσφαιρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός της ΑΙΚ Στοκχόλμης ρωτήθηκε για την όχι και τόσο καλή απόδοση του Σούντγκρεν στο ξεκίνημα της σεζόν και απάντησε στο fotbolldirekt.se πως “ο Σούντγκρεν είναι από τους παίκτες που ήταν πέρσι εξαιρετικοί. Έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας. Χρειάζεται στήριξη και ώθηση από το κοινό για να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο απόδοσης που είχε. Μιλάμε για έναν παίκτη που τα κάνει όλα καλά, αλλά το κοινό συνεχώς έχει υψηλές απαιτήσεις, προφανώς επειδή οι φίλαθλοι κατανοούν πόσο καλός είναι. Είναι και στο χέρι της ομάδας να τον βοηθήσουμε να επανέλθει εκεί που ήταν και να βγάλει το μάξιμουμ στο γήπεδο”.

Ρωτήθηκε για τα σενάρια περί αποχώρησής του από την ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον Άρη και απάντησε: “Ζω με τα σενάρια για τους παίκτες συνέχεια. Αν δεν είναι ο Σούντγκρεν, θα είναι για κάποιον άλλον παίκτη, οπότε για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Δεν είμαι ρούκι για να μην ξέρω πως να το διαχειριστώ”.

To Top