Νέα απεργία των παικτών στον Ηρακλή, απήργησαν και υπάλληλοι της ΠΑΕ

Δεν είναι καλά τα πράγματα στον Ηρακλή. Μπορεί η νίκη επί του Βόλου τη Μεγάλη Δευτέρα (22/4) να έφερε αγωνιστικά χαμόγελα, όμως τα προβλήματα παραμένουν. Έτσι, τη Μεγάλη Τρίτη (23/4) οι παίκτες προχώρησαν σε νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ορισμένοι από τους παίκτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι άλλοι αποφάσισαν να πάνε για… καφέ.

Οι ποδοσφαιριστές περιμένουν ξεκάθαρες απαντήσεις από τη διοίκηση για τα οφειλόμενα και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνει το bluearena.gr: “Καθημερινά αποδομείται το “αφήγημα” του μεγαλομετόχου, το οποίο τον θέλει να εστιάζει το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ μόνο στο πεδίο των χρεών, που κληρονομήθηκαν από τον Παπαθανασάκη.

Πέρα από τις μεγάλες οφειλές προς του ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ – όπως έχουμε σημειώσει – υπάρχει και πλήθος οφειλών προς συνεργάτες, προμηθευτές και κάθε μορφής συνεργαζόμενους με την “κυανόλευκη” ποδοσφαιρική εταιρεία, που αφορούν σε υποχρεώσεις της παρούσης χρήσης.

Ένα – υπερβολικά ακραίο παράδειγμα – διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν εργάστηκαν οι υπεύθυνοι της ηχητικής επένδυσης των εντός έδρας αγώνων του Ηρακλή, δηλαδή ο ηχολήπτης και υπεύθυνος μουσικών θεμάτων και ο εκφωνητής των αγώνων.

Αμφότεροι είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό και εξακολούθησαν να λειτουργούν στους αγώνες της ομάδας, λόγω του ότι τυγχάνουν Ηρακλειδείς και ήθελαν να βοηθήσουν, εξαντλώντας τα περιθώρια.

Όμως, με τη σημερινή αποχή τους θέλησαν να καταδείξουν και το προσωπικό πρόβλημά τους, καθώς ήταν η τελευταία ευκαιρία τους, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να κλείνει τη σειρά των εντός έδρας για τον Ημίθεο.

Πλέον, μπορούμε να κάνουμε λόγο περί κατάντιας…”.

To Top