Καμπούρης: «Άτοπο να μιλάμε για μπάσκετ»

Χωρίς διάθεση να αναφερθεί στον αγώνα του Κολοσσού απέναντι στον Άρη (5/3, 17:00) εμφανίστηκε στο blog του ο Νίκος Καμπούρης.

Αναλυτικά όσα σημείωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο παίκτης του Κολοσσού: 

«Και πάλι εδώ μετά από τη διακοπή για το Κύπελλο και τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν δύο πολύ μεγάλες νίκες, οι οποίες οδήγησαν την Εθνική μας ομάδα πολύ κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για εμάς, λοιπόν, έπειτα από μερικές εβδομάδες με ένα ματς απέναντι στον Άρη. Με όλα όσα γίνονται στον κόσμο αυτή την στιγμή, θεωρώ άτοπο το να γράψω κάτι σε σχέση με το μπασκετικό μέρος αυτού του παιχνιδιού.

Εδώ και αρκετό καιρό ευχόμαστε να έχουμε την υγεία μας, έφτασε και η στιγμή που ευχόμαστε να μην την στερούμε ο ένας από τον άλλο και όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία να σταματήσει το συντομότερο.

Νιώθω χαρούμενος και τυχερός που είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε στο γήπεδο, να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και να προσφέρουμε στον κόσμο μας δύο ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς. Με την ελάφρυνση των μέτρων τους περιμένουμε ξανά στο γήπεδο μαζί μας!».

To Top