Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο συλληφθείς για το τετραπλό φονικό

Προς ώρας όμως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της ομολογίας του 60χρονου.

Η επιχείρηση και η άψογη συνεργασία των αστυνομικών Ηλείας και Αχαΐας έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, και από χθες το βράδυ ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της τετραμελούς οικογένειας στην Ανδραβίδα, είναι στα χέρια των Αρχών.

Ο άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, να οδηγεί ένα μπλε φορτηγάκι Mazda, στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας, στο ύψος του Παμπελοννησιακού, έπεσε πάνω σε ένα από τα μπλόκα που είχε στήσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε τον Αρμάντο και την Μαρία Κλότσι, καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Το προφίλ του φερόμενου ως δράστη

Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα, λόγω κάποιων οικονομικών δυσκολιών, το ζευγάρι είχε φτάσει να χρωστά κάποια ενοίκια στον δράστη. Ο 60χρονος γι αυτό τον λόγο καβγάδιζε συχνά και έντονα με τον δολοφονηθέντα Αρμάντο Κλότσι.

Δεν χωρά βέβαια ανθρώπινος νους ότι δύο άνθρωποι και τα παιδάκια τους, χάθηκαν για μερικά ενοίκια. Προς ώρας όμως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της ομολογίας του 60χρονου.

Πηγή: skai.gr

To Top