ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καρφιά» Βασιλακόπουλου κατά Ευρωλίγκας

Για ενορχηστρωμένη εκστρατεία προπαγάνδας υπέρ του νέου φορμάτ της Ευρωλίγκας κάνει λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μιλώντας για πολύ αρνητικές επιπτώσεις του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη βάση του.

Πολύ αρνητικές επιπτώσεις στο αθλητικό κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ειδικά στους τομείς των εθνικών πρωταθλημάτων και της παραγωγικής διαδικασίας Ευρωπαίων παικτών έχει το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας, όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικός Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κάνει λόγο για ενορχηστρωμένη εκστρατεία προπαγάνδας των ανθρώπων που υπηρετούν την Euroleague και προαναγγέλλει την παρουσίαση ανάλυσης για τις συνέπειες που έχει το νέο φορμάτ.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου για την Ευρωλίγκα και τον τρόπο λειτουργίας της τα τελευταία χρόνια:

«Μεγάλη ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκαλεί η ενορχηστρωμένη εκστρατεία προπαγάνδας των ανθρώπων που υπηρετούν τη Βαρκελώνη να παρουσιάσουν το νέο… format (sic) της Ευρωλίγκας, ως τον τρόπο «απογείωσης» του αθλήματος και του θεάματος.

Οι δεξιοτέχνες της επικοινωνίας παραβλέπουν και πολύ φοβάμαι ότι το κάνουν εκούσια, τις τελείως αρνητικές επιπτώσεις που έχει στο αθλητικό κομμάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ειδικά στους τομείς των εθνικών πρωταθλημάτων και της παραγωγικής διαδικασίας Ευρωπαίων παικτών αυτός ο τρόπος διεξαγωγής της Ευρωλίγκας.

Σύντομα θα παρουσιάσω μια εμπεριστατωμένη και με στοιχεία ανάλυση σχετικά με τις προαναφερθείσες επιπτώσεις. Σύντομα θα παρουσιάσω μια εμπεριστατωμένη και με στοιχεία ανάλυση σχετικά με τις προαναφερθείσες επιπτώσεις. Για τον αφευρωπαϊσμό του… ευρωπαϊκού μπάσκετ, για το ξεκάθαρο πλάνο αφανισμού των εγχώριων πρωταθλημάτων, για την ανεξέλεγκτη εξουσία που έχει δοθεί στους διαιτητές, μετατρέποντάς τους σε κύριο παράγοντα διαμόρφωσης του αποτελέσματος. Για τους λόγους αυτούς και όχι μόνο, πρέπει να επικρατήσει περίσκεψη και σοβαρός προβληματισμός απ’ όσους έχουν διάθεση πραγματικής συνεισφοράς και όχι άσκοπων και αστήρικτων πανηγυρισμών.

Επί του παρόντος, μια τελευταία επισήμανση: Άλλο πράγμα είναι η ψυχαγωγία, άλλο η διασκέδαση και άλλο πράγμα ο αθλητισμός. Συγχέοντας αυτές τις τρεις έννοιες και δημιουργώντας μόνο εντυπώσεις, προσφέρουμε τη χειρότερη των υπηρεσιών στον αθλητισμό».

To Top