ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δεύτερες σκέψεις από Αναστόπουλο για τους Σέρβους

Περίοδος δοκιμών αναμένεται να είναι το μεσοδιάστημα μέχρι την έναρξη και πάλι του πρωταθλήματος, με τον Νίκο Αναστόπουλο, να προχωρά σε επαναπροσδιορισμό του τρόπου αξιοποίησης ορισμένων παικτών του. 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, αυτό των δύο Σέρβων, Λούκα Μιλούνοβιτς και Μπράνα Ίλιτς. Κι αν για τον πρώτο ο 58χρονος κόουτς του Άρη είναι πολύ ικανοποιημένος από τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του, δεν ισχύει το ίδιο και για τον δεύτερο, ο οποίος ακόμα δεν έχει εμφανίσει στο χορτάρι τον… παλιό καλό του εαυτό.

Οι προπονήσεις των επόμενων ημερών, πρόκειται να φανερώσουν κάποιες από τις σκέψεις του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος φρόντισε ωστόσο τις προηγούμενες μέρες να δώσει ένα μικρό δείγμα αυτών.

Συγκεκριμένα, προορίζει τους δύο Σέρβους για ένα ρόλο διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει ειδικά φέτος. Από τη στιγμή που “ποντάρει” στην αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα του Μιλούνοβιτς, έχει εκφραστεί η διάθεση να τον δοκιμάσει ως δεύτερο επιθετικό, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο της “κιτρινόμαυρης” επίθεσης.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος όποτε χρησιμοποιήθηκε ως “φουνταριστός” ή στις πτέρυγες, ήταν ακίνδυνος. Αντιθέτως, τη θέση πίσω από τον φορ την ξέρει καλά, καθώς σε αυτήν αγωνιζόταν κατά βάση στον ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top