ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Οι 13/26 βολές μας πλήγωσαν…”

Ο Γιάννης Καστρίτης ξέρει πολύ καλά πως αυτή η ήττα πλήγωσε τον κόσμο, όμως θέλησε να προστατεύσει τους παίκτες του, διότι η χρονιά ακόμα δεν έχει τελειώσει και ο Άρης πρέπει να συνεχίσει να παλεύει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Ήταν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το σκορ. Δεν ήταν πολύ ποιοτικό το παιχνίδι, παρόλ’ αυτά τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τη δική μας ομάδα, είχαμε μεγάλο πάθος και διάθεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε δεχθεί 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, έχουμε κρατήσει τον ΠΑΟΚ χαμηλά στο σκοράρισμα. Έχουμε τα ίδια δίποντα, τα ίδια τρίποντα, έχουμε κυριαρχήσει στα ριμπάουντ, είμαστε καλύτεροι στις ασίστ… Οι 13/26 βολές μας πλήγωσαν. Αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού, όταν κρίνεται σε ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, πόσο μάλλον στις βολές…

Μετά από καιρό είδαμε τους παίκτες να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Το ξέρουμε ότι μια τέτοια ήττα στενοχωροί πολλούς, αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε δίκαιοι. Σήμερα ειδικά στο δεύτερο μέρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, δεν είναι εύκολη η συνέχεια. Όλες οι ομάδες παίζουν κάθε αγωνιστική τελικό και πρέπει έτσι να συμπεριφερθούμε και εμείς…”.

Για τις άστοχες βολές σχολίασε: “Όταν στην άμυνά σου ξεπερνάς τον εαυτό σου και έχεις και μεγάλη θέληση να κερδίσεις, έρχεται η στιγμή που δεν είσαι ψύχραιμος. Νομίζω ότι είναι πολλοί οι παράγοντες για την αστοχία στις βολές, περισσότερο έχει να κάνει με το πνευματικό κομμάτι. Είμαστε εδώ για τα παιδιά, κάνουν τεράστια προσπάθεια παρά τις δυσκολίες που έχουν από τους τραυματισμούς”.

To Top