ΜΠΑΣΚΕΤ

Τολιόπουλος: «Η διακοπή μας έκανε πολύ περισσότερο κακό απ’ όσο νομίζαμε»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανέφερε πως ο Άρης δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του και πως η διακοπή δε λειτούργησε ευεργετικά για την ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

«Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, μία λάθος κατοχή, ένα χαμένο ριμπάουντ. Δυστυχώς έτσι έγινε και σήμερα. Κάναμε δύο κακά λάθη στο τέλος, χάσαμε βολές και έτσι κέρδισε ο ΠΑΟΚ» δήλωσε αρχικά ο 22χρονος γκαρντ του Άρη.

Για τον κόσμο είπε: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά για ακόμα μία φορά και ειδικά τώρα που είναι και τα γενέθλια της ομάδας. Από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε κι άλλο για να φέρουμε ξανά τα θετικά αποτελέσματα.

Για την αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου που παρουσιάζει η ομάδα: «Όταν κάνεις κάποιες σερί ήττες, πρώτα από τον Ολυμπιακό, μετά μια κακή ήττα από τον Κολοσσό στην έδρα μας δε μας έχουν βοηθήσει να βρούμε τα πατήματά μας. Η διακοπή μας έκανε πολύ περισσότερο κακό απ’ όσο νομίζαμε. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να επανέλθουμε στις νίκες».

Για τον στόχο που υπάρχει: «Να κάνουμε τις δύο νίκες που χρειαζόμαστε για να κλείσει και επίσημα η παραμονή. Να φύγει αυτό το άγχος από πάνω μας και από εκεί και πέρα αν είμαστε κοντά με τον Χολαργό, θα παίξουμε εκεί μέσα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για τα πλέιοφς».

To Top