Κατέθεσε πλαστή ενημερότητα προς την ΕΠΟ ο Απόλλων Καλαμαριάς, τι υποστηρίζουν οι Καλαμαριώτες

Σε μπελάδες φαίνεται ότι μπαίνει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και ενώ στην ομάδα της συμπρωτεύουσας ετοιμάζονται για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με το a-sports.gr την Τετάρτη (11/9) η Γενική Διεύθυνση Εισφορών έστειλε έγγραφο στις αρμόδιες αρχές και τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς όπου και τους ενημέρωσε ότι η ομάδα της Καλαμαριάς έχει πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα.

Κάτι που αν αποδειχθεί θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 καθώς ο Απόλλωνας θα κινδυνεύει από πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ συν ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών τουλάχιστον από το τρέχον πρωτάθλημα, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα και σε υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Πλέον το «μπαλάκι» βρίσκεται στα χέρια της ΕΠΟ προκειμένου να αποφανθεί αν όντως υπάρχει θέμα πλαστής ενημερότητας από τους «Πόντιους» και αν θα τιμωρηθούν σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κώδικα Δεοντολογίας με τις ποινές που προαναφέραμε.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Απόλλων Πόντου, στις πληροφορίες που τον έφερναν να απειλείται λόγω πλαστής φορολογικής ενημερότητας. Με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και όλα τα χαρτιά του είναι νόμιμα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
«Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ κατέθεσε φορολογική ενημερότητα (ΣΕΙΡΑ Γ 1752591), καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα (αριθμός πρωτοκόλλου 467467), νόμιμες και σε ισχύ και ουδεμία σχέση έχει με κάθε είδους κατασκευές και πράξεις που δεν την αντιπροσωπεύουν ούτε ηθικά και ούτε είχε λόγο να προβεί στην διάπραξη παρόμοιου αδικήματος.
Φυσικά δεν υπάρχει εις βάρος της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καμία δίωξη».
To Top