Μετονομάζεται σε «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» το στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Την απόφαση να τιμήσει τον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, πιο γνωστό ως Χάρρυ Κλυνν, πήρε ο Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Καλαμαριάς.

Περίπου πέντε χρόνια (21/5/2018) μετά το θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού, η διοίκηση των «ροσονέρι» προχώρησε με ανακοίνωσή της στη λήψη και υλοποίηση της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς κατά την συνεδρίαση στις 8.8.2023 αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Λόγω της ιδιαιτερότητας που από φέτος υπάρχει στον Σύλλογό μας με την κάθοδο στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, της ομάδας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η Διοίκηση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμαριάς για την τεράστια ανταπόκριση που έδειξε και δείχνει στην αγορά των καρτών διαρκείας, η οποία είναι ιστορικό φαινόμενο, για ομάδα που θα παίξει σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Μετά από πρόταση του Προέδρου Φώτη Μπαλτίδη, ομόφωνα αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

1. Δωρεάν είσοδος στα ΑΜΕΑ στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας μας. Οι έχοντες αμαξίδιο και οι συνοδοί τους θα εγγραφούν στην γραμματεία για να τους επιτρέπεται η δωρεάν είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.

2. Ολοι οι αθλητές του Συλλόγου απ’ όλα τα αθλήματα, αγόρια και κορίτσια, θα έχουν δωρεάν είσοδο στους αγώνες ποδοσφαίρου της ομάδας.

3. Καθώς και όλοι οι μαθητές-μαθήτριες θα εισέρχονται δωρεάν.

4. Επίσης ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει κάνει όλες τις ενέργειες (γραφειοκρατικές) και ο Απόλλων έχει πλέον Τράπεζα αίματος την οποία τον Σεπτέμβριο θα ενεργοποιήσουμε ούτως ώστε οι φίλαθλοί μας να μπορούν να υποστηριχτούν από ένα τόσο σπουδαίο κοινωνικό κομμάτι.

Σε αυτή τη συστράτευση κανείς δεν περισσεύει!

Το Δ.Σ. πήρε και μια γενναία απόφαση, γιατί επιτέλους θα πρέπει να μάθουμε ότι κάποιους ανθρώπους πρέπει να τους τιμάμε και να αναγνωρίζουμε την προσφορά τους.

Έτσι αποφασίσαμε το λειτουργικό κομμάτι (η υπάρχουσα κερκίδα) που κατασκευάστηκε επί Χάρρυ Κλυνν να ονομαστεί Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς “Βασίλης Τριανταφυλλίδης” (Χάρρυ Κλυνν), τιμώντας την μνήμη του και το ότι ήταν ο άνθρωπος που παρότι είχε τη δύναμη, δεν άλλαξε ποτέ την ονομασία Απόλλωνα Καλαμαριάς (ούτε Πόντου, ούτε Σμύρνης, ούτε τίποτα άλλο) και όπως ο ίδιος έλεγε παντού η ιστορία δεν αλλοιώνεται, ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ!

Παρακαλέσαμε τον Δήμαρχο να υποστηρίξει μία συναυλία στο γήπεδό μας και όλοι μαζί, με δωρεάν είσοδο και σπουδαίους καλλιτέχνες, να γιορτάσουμε το γεγονός!

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι μαζί με τον Πρόεδρο του Απόλλωνα και με μια επιτροπή θα μεταβούμε άμεσα στην Αθήνα και στο Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες και οι συνθήκες και να προχωρήσουμε τις διαδικασίες για να απαλλαγούμε από τον βραχνά που λέγεται Μπρόβας/1.300.000 € .

Με την οριστική λύση αυτού του ζητήματος, θα συγκαλέσουμε την Γενική Συνέλευση, εφόσον θα έχουμε την δυνατότητα ολόκληρου του Σταδίου να μας τιμήσει ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμαριάς και του Απόλλωνα απανταχού για την ονομασία.
Εντολή Διοίκησης

Ο Πρόεδρος
Φώτης Μπαλτίδης».

To Top