ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατίδης: «Μετανιώνω για όσα έκανα»

Ο Γιώργος Κατίδης παρουσιάστηκε από την Γιάρο και δήλωσε για μία ακόμα φορά ότι αν μπορούσε θα γύριζε το χρόνο πίσω για να σβήσει το παρελθόν.

Παίκτης της Γιάρο (ομάδα της β’ κατηγορίας της Φινλανδίας) είναι και επίσημα ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας μέσος παρουσιάστηκε κι επίσημα σε ένα χιονισμένο τοπίο και για μία ακόμα φορά τόνισε ότι θέλει να σβήσει το παρελθόν του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να ευχαριστήσω την Γιάρο και όλους όσοι με υποδέχθηκαν θερμά και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω εδώ.

Δεν μπορώ να αλλάξω ότι έγινε στο παρελθόν, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν συμπαθώ οποιαδήποτε μορφή ναζιστικής ιδεολογίας και μετανιώνω που πανηγύρισα στο παρελθόν ένα γκολ μου με μία κίνηση που είχε πολιτικό μήνυμα. Ποτέ δεν ήθελα να συνδεθώ με κάτι τέτοιο. Έχω μεγάλο κίνητρο να ξεκινήσω δουλειά με την ομάδα και είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα αφοσιώνομαι στην ομάδα για να έχουμε όλοι μαζί με μία πετυχημένη σεζόν».

To Top