Κατσουρής: Βρέθηκε DNA του σε μαχαίρι Κροάτη χούλιγκαν – Τα SMS που «δείχνουν» τον δράστη (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα κατασχεθέν μαχαίρι που φέρεται να ανήκει σε Κροάτη χούλιγκαν, εντοπίστηκε DNA του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την έρευνα της δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ίχνη DNA του δολοφονηθέντα Μιχάλη Κατσουρί, εντοπίστηκαν σε μαχαίρι που ανήκει σε χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει συλληφθεί για το συμβάν.

Συγκεκριμένα, στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός από τους Κροάτες χούλιγκαν, βρέθηκε σταγόνα με αίμα που ανήκει στον δολοφονηθέντα οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Υπάρχει, ωστόσο, και κάτι που δυσχεραίνει την έρευνα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Στο ίδιο μαχαίρι, έχουν βρεθεί δείγματα DNA και άλλου ανθρώπου, συνεπώς δεν μπορεί να διασταυρωθεί η αλληλουχία γεγονότων και να οδηγήσει στο πρόσωπο στο οποίο θα πρέπει να αποδοθούν κατηγορίες.

Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, σημαντικά στοιχεία προκύπτουν από την εξέταση άλλου ανθρώπου που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Φέρεται, συγκεκριμένα, να έχουν βρεθεί στο κινητό του τηλέφωνο μηνύματα τα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία όπως έγραφαν «γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη». Αν η πληροφορία επαληθευτεί, τότε δεδομένα αυτά τα τρία πρόσωπα θα κληθούν από τις Αρχές για να δώσουν εξηγήσεις και πληροφορίες στην ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σε σχετικό ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:

To Top