ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξανά θεραπεία ο Ζαν Ζουλ, αύριο η αποστολή του αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Με τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό να ακολουθεί ξανά πρόγραμμα θεραπείας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης στον Άρη. Ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει αύριο την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, το οποίο αφού πέρασε από 40 κύματα τελικά θα πραγματοποιηθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (21/10), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, επιθετική τακτική, αμυντική και επιθετική μετάβαση και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις) με τον Ζαν Ζουλ Εμβοντό να ακολουθεί και πάλι πρόγραμμα θεραπείας.

To Top