Κηφισιά: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στη… Λάρισα»

Καυστική ανακοίνωση, που κάνει λόγο για πρωτοφανή και άδικες επιθέσεις από πολλά «μέτωπα», ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα πτοηθεί στη μάχη για παραμονή στην Stoiximan Super League και παράλληλα αφήνει αιχμές για τον Βόλο, εξέδωσε σήμερα (02/04) η Κηφισιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας.

Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε απ όλες τις πλευρές.

Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας».

To Top