Κληρώνει για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ποια κανάλια θα τη δείξουν

Η αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ του 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, αρχίζει επίσημα για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020.

Η κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 για την ευρωπαϊκή ζώνη θα διεξαχθεί στη Ζυρίχη και η ΕΡΤ θα είναι παρούσα. Το εθνικό μας συγκρότημα με προπονητή τον Τζον Φαν Σιπ βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και αναμένει να μάθει τους αντιπάλους του έχοντας ως στόχο την τελική φάση του Μουντιάλ.

Η κλήρωση θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00, από την ERTSports μέσω της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Παρουσιάζει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Η κλήρωση των προκριματικών για την ευρωπαϊκή ζώνη ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ το 2022, γίνεται στη θύρα σου και η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου θα μάθει τους αντιπάλους της ασφαλώς στα Novasports!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 στη Ζυρίχη από τον Διευθυντή διαγωνισμών της FIFA, Jaime Yarza με τη βοήθεια δυο προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου, τον Daniele De Rossi και τον Rafael Van Der Vaart και θα μεταδοθεί από το Novasports2HD και από το Web TV του Novasports.gr (διαθέσιμο στην Ελλάδα) σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

H «γαλανόλευκη» έχει τοποθετηθεί στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και μαζί με άλλες 54 ομάδες θα μπει στην κληρωτίδα για να σχηματιστούν οι 10 προκριματικοί όμιλοι. Επικεφαλής σε κάθε όμιλο θα είναι το Βέλγιο, η Γαλλία, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία, η Δανία, η Γερμανία και η Ολλανδία.

To Top