Ολυμπιακός: “Επιπλοκές από κορονοϊό Χασάν, Μπρούνο”

Χασάν και Μπρούνο παρουσίασαν επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19 και απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο απουσιάζουν από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19”. Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν σαφές πως “η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή”, πως παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο και πως θα επιστρέψουν στη δράση με το νέο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χασάν είχε προσβληθεί από κορονοϊό όταν ήταν ενσωματωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική Αιγύπτου. Όταν το τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικό, επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα την Κυριακή (29/11) έκανε προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μας Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο Φελίπε απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασαν κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Η παρούσα κατάστασή τους είναι πολύ καλή. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθούνται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και υποβάλλονται σε ειδικές εξετάσεις. Η επιστροφή τους σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα αναμένεται στις αρχές του έτους”.

To Top