ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολοσσός: Σε απόγνωση ο Κουφός πριν τον αγώνα με τον Άρη

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Κολοσσός Ρόδου, που έρχεται το Σάββατο στο Παλέ για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου, ο Στέργιος Κουφός δεν έκρυψε στη συνέντευξη Τύπου την απογοήτευσή του με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και οι παίκτες του.

«Αισθάνομαι ότι για κάποιους ανθρώπους εδώ στην ομάδα ότι είναι κρίμα η εικόνα που έχουμε. Αυτό λέει η καρδιά μου. Γιατί δεν υπάρχει πιο άσχημο πράγμα, να βλέπεις κάποιον να μην δίνει την ψυχή του. Είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να ζητήσουμε και όχι κάτι άλλο. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ισορροπία. Υπάρχουν παιδιά που έχουν έρθει και τα ξέρουμε μία ημέρα και αυτό μπορεί να είναι ένα ελαφρυντικό» είπε αρχικά ο νέος προπονητής των Ροδιτών.

Και πρόσθεσε: «Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι… Είπα στα παιδιά ότι όποιος δεν μπορεί να θυσιάσει το κορμί και την ψυχή του, να μην έρθει ξανά. Εγώ τους είπα, πως νιώθω ότι μπορούμε να σωθούμε και θέλω να πιστεύω ότι θα καταθέσουμε ψυχή. Χωρίς ψυχή δεν γίνεται τίποτα. Αλλά, τώρα δεν χρειάζεται να λέμε πολλά πράγματα. Αν είναι κάποιος πρωταγωνιστής μπαίνει μέσα και το δείχνει. Το μπάσκετ είναι απλό, ή μπορείς ή δεν μπορείς. Πρέπει με τους παίκτες που έχουμε να πορευτούμε μέχρι το τέλος».

Ενώ για το επόμενο παιχνίδι αρκέστηκε να πει πως… «ήρθε η ώρα να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλο κλειδί. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα. Όταν η προπόνηση δεν μπορεί να γίνει στην ένταση που πρέπει, έτσι δεν μπορείς να ανταποκριθείς το ίδιο και στην προπόνηση. Έχουμε παίκτες που κάνουν λάθη παιδιάστικα και δεν πρέπει να τα κάνεις. Γι’ αυτό, λέω ότι μέσα από την καθημερινότητα μπορούμε να βρούμε τα παιδιά που θα βγουν μπροστά».

To Top