ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κοτανίδης: «Ξεχώριζε από μικρός ο Νετζήπογλου! Χαρήκαμε όλοι με τον Άρη, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος”

Ο Άκης Κοτανίδης, ο άνθρωπος ο οποίος ανακάλυψε τον Όμηρο Νετζήπογλου στο Κορδελιό μίλησε για τον νεαρό καλαθοσφαιριστή του Άρη.

Τα κυριότερα από όσα είπε στο Yellow Radio 101,7

“Ο Όμηρος είχε ξεκινήσει στον Όλυμπο Κορδελιού από μικρός και πάντα ξεχώριζε, έγινε κάποια στιγμή ένα ματς εφηβικού που έβαλε 30 πόντους αν και δύο χρόνια μικρότερος, εκεί έδειξε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Προπονητής του ήταν ο Γιώργος ο Θεοδώρου που τον είχε χρόνια, αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι αμέσως οι προπονητές του Άρη, όπως ο Μπουσβάρος έκαναν κινήσεις για να έρθουν σε επαφή με τον αθλητή. Είδαν ότι έχει κάτι πολύ καλό, τον πίστεψαν και τον πήραν αμέσως στην ομάδα του Άρη.

Για το τι θα έλεγε σε έναν παίκτη σαν τον Όμηρο:

Θα του έλεγα να μην πάρουν τα μυαλό του αέρα, να έχει χαμηλά το κεφάλι, αλλά στον Όμηρο δεν χρειάζονται αυτά, τα έχει έτσι κι αλλιώς από μόνος του, από την οικογένεια του. Μακάρι να τον δω να κατακτάει τίτλους και με τον Άρη και με την Εθνική. Έχει το πλεονέκτημα να είναι αγωνιστικά θρασύς στο παρκέ και σεμνός εκτός αγωνιστικών χώρων.

Για το Άρης-Παναθηναϊκός:

Περιμέναμε να δούμε σαν Αρειανοί κάτι να χαρούμε. Δεν το είχαμε στο μυαλό μας, αλλά ευτυχώς έγινε μία πολύ μεγάλη εμφάνιση και από τον Όμηρο και από άλλους παίκτες και έδειξε ο Άρης ότι στην έδρα του δεν θα είναι ποτέ εύκολος αντίπαλος.

Για το πόσο ρόλο παίζουν τα μπάζετ:

Τα χρήματα παίζουν μεγάλο ρόλο και στον προγραμματισμό και στην ποιότητα των παικτών. Αν όμως ο αθλητής έχει πίστη μπορεί να πετύχει πολύ καλύτερα πράγματα από όσο λένε τα οικονομικά.

Ενώ τέλος ανέφερε:

Στην ομάδα είναι και ο αδερφός του που είναι μικρότερος, έχει τα ίδια στοιχεία, δουλεύει πολύ και δεν μιλάει, είναι το 2006 και είναι 15 ετών.

To Top