Νετζήπογλου: «Ο Ζούρος προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στην ΑΕΚ»

Ο Όμηρος Νετζήπογλου αναφέρθηκε στην περίοδο που βιώνει η AEK μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά και τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό Aktor (15/2, 18:00). Αποστολή στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει του τζάμπολ του Κυπέλλου Ελλάδας:

Για την κατάσταση που βρίσκεται η AEK : «Η κατάσταση που βρισκόμαστε είναι μια κατάσταση στην οποία έχουμε κάποιους τραυματισμούς, όμως είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι».

Για το γεγονός πως η «Ένωση» αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό Aktor πριν από δύο μέρες: «Είναι ένα συν αυτό. Εχουμε λίγα 24ωρα που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και πάνω κάτω ξέρουμε πώς παίζει. Σίγουρα είμαστε πιο προετοιμασμένοι για το παιχνίδι».

Για τις αλλαγές που θέλει να περάσει ο Ηλίας Ζούρος: «Είναι λίγο καιρό ο κόουτς Ζούρος σίγουρα. Προσπαθεί να μας περάσει την δική του φιλοσοφία, να αφομοιώσουμε το σετ παιχνίδι και παιχνίδι με το παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι».

Για την προσωπική του απόδοση και την παρουσία του στα «κιτρινόμαυρα»: «Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό της ΑΕΚ, τους προπονητές και τους παίκτες που με βοηθούν με συμβουλές μέσα στο παρκέ. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω και να προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα».


To Top